Biyen aku tau kelangan
Nganti saiki iseh kelingan
Koe sing tak anti anti
Bebrayan tekaning pati
Jebule mblenjani janji

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo isuk sore
Nanging koe sambat wae
Jaremu balungan kere

Opo pancen wes nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jaremu arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekke

Kudune koe ngerteni
Kabeh mung titipane Gusti
Senajan atiku wes bubrah
Kandelne nggone ibadah
Gusti sing paringi berkah

Senajan balungan kere
Ora kendo nyambut gawe
Senajan dalan ra alus
Sing penting wani terus

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo isuk sore
Nanging koe sambat wae
Jaremu balungan kere

Opo pancen wes nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jaremu arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekke

Kudune koe ngerteni
Kabeh mung titipane Gusti
Senajan atiku wes bubrah
Kandelne nggone ibadah
Gusti sing paringi berkah

Senajan atiku wis bubrah
Ngandelin ning ibadah
Gusti sing paringi berkah

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *