Intro : g..Am ..D..G..
Cm..G em am d g..

G am
.. Mbiyen aku tau kelangan
D g -d/f#
.. Nganti saiki iseh kelingan
Em e am
.. Kowe seng tak anti-anti
D
Bebrayan tekaneng pati
G cm d
Jebule mblenjani janji..

*)
G am
.. Kabeh iki mergo kahanan
D g -b
.. Ben iso nuntuti kebutuhan
Em e am
.. Aku kerjo isuk sore
D
Nanging kowe sambat wae
G
Jare mok balungan kere..

Reff :
Dm c
..Opo pancen wes nasibku..
D c bm bm-b
.. Kudu pisahan karo sliramu
E am
.. Jare mok arep nompo opo anane
D
Nanging nyatane tresnaku
G
Mbok sepelekke..

Dm c
..Kudune kowe ngerteni..
D c bm bm-b
.. Kabeh mung titipane gusti
E am
.. Senajan atiku wes bubrah
D
Kandel nggone ngibadah
G
Gusti sing paringi berkah..

G-d/f#-em bm
Senajan balungan kere
C g
Ora kendo nyambut gawe
Em bm
Senajan dalan ra alus
C d g
Seng penting wani terus

Musik : em..C..D..G..
Am..D..G..Em e
Am..D..G..

*)
G am
.. Kabeh iki mergo kahanan
D g -b
.. Ben iso nuntuti kebutuhan
Em e am
.. Aku kerjo isuk sore
D
Nanging kowe sambat wae
G
Jare mok balungan kere..

Reff :
Dm c
..Opo pancen wes nasibku..
D c bm bm-b
.. Kudu pisahan karo sliramu
E am
.. Jare mok arep nompo opo anane
D
Nanging nyatane tresnaku
G
Mbok sepelekke..

Dm c
..Kudune kowe ngerteni..
D c bm bm-b
.. Kabeh mung titipane gusti
E am
.. Senajan atiku wes bubrah
D
Kandel nggone ngibadah
G
Gusti sing paringi berkah..
Em e am
.. Senajan atiku wes bubrah
D
Kandele nggone ngibadah
G cm g
Gusti sing paringi berkah

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *