Lirik Lagu Fanny Sabila ft Malik Ibrahim – Karang Hawu

Lirik Lagu Karang Hawu

Di basisir laut palabuan ratu
Di palebah batu ngampar karang hawu
Sari nyawang ketengah lautan
Hate pinuh panghareupan

Di sarengan ku bebende di gigireun
Rema pangan cepang silih pangeun
Hiliwir angin dalingding katresnya
Mapaesan cinta urang

Patutur tutur ombak nu silih surungkeun
Ting jelegur nembrak kana karang hawu
Kadedeuh kenyaah cinta nu urang
Kukuh pengkuh di karang hawu

Tempat wisata palabuhan ratu
Ceuk dongen cerah ceuk beja
Kantos sumping ibu ratu

Di karang hawu
Tempat anu endah
Nya didinya pisan
Maheutkeun janji pasini

Di karang jawu
Palabuhan ratu
Aya carita urang duaan
Teukeneun katurunan

Di sarengan ku bebende di gigireun
Rema pangan cepang silih pangeun
Hiliwir angin dalingding katresnya
Mapaesan cinta urang

Patutur tutur ombak nu silih surungkeun
Ting jelegur nembrak kana karang hawu
Kadedeuh kenyaah cinta nu urang
Kukuh pengkuh di karang hawu

Tempat wisata palabuhan ratu
Ceuk dongen cerah ceuk beja
Kantos sumping ibu ratu

Di karang hawu
Tempat anu endah
Nya didinya pisan
Maheutkeun janji pasini

Di karang jawu
Palabuhan ratu
Aya carita urang duaan
Teukeneun katurunan

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *