Lirik Lagu “Banyu Langit” ciptaan dan dibawakan oleh Didi Kempot. Lagu ini  merupakan single yang diciptakan oleh Didi Kempot dan diorbitkan oleh label rekaman Suara Musik Buana (sumbu record). Berikut potongan lirik lagunya “Sworo angin, angin sing ngreridu ati ngelingake sliramu sing tak �”.
Penyanyi : Didi Kempot
Judul Lagu : Banyu Langit
Ciptaan : Didi Kempot
Label : Suara Musik Buana (sumbu record)
Lirik : Banyu langit � Didi Kempot
�Banyu Langit” merupakan single terbaru dari Didi Kempot. Berikut Lirik Lagu Banyu Langit yang dinyanyikan oleh Didi Kempot. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.
Lirik Banyu Langit
Sworo angin, angin sing ngreridu ati
ngelingake sliramu sing tak tresnani
Pingin nangis ngetokke eluh neng pipi
suwe ra weruh senajan mung ono ngimpi
Sponsored Links
Ngalemo, ngalem neng dodoku
tambanono roso kangen neng atiku
Ngalemo, ngalemo neng aku
ben ra adem kesiram udaning dalu
Banyu langit sing ono nduwur kayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
Telesono atine wong sing kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan
Ademe gunung merapi purba
melu krungu swaramu ngomongke lopo
Ademe gunung merapi purba
sing neng langgran Wonosari Yogyakarta
Janjine lungane ra nganti suwe suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungo ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane
Udan gerimis teles ono klambi iki
jroning dodo ben ra garing ngekep janji
Ora lamis nggedhineng nggonku nresnani
nganti kapan aku ora biso bali
Ademe gunung merapi purbo
melu krungu suaramu ngomongke lopo
Ademe gunung merapi purbo
sing neng langgran Wonosari Yogjokarto
Janjine lungane ra nganti suwe suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungo ra nganti seprene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane
 Note : liriklagu99 tidak menyediakan link download Banyu langit – Didi Kempot

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *