Lirik Lagu “Atiku Ajur” dipopulerkan oleh Nella Kharisma. Lagu ini diciptakan oleh Ariek DN / Weha. Lagu ini diorbitkan oleh label rekaman Milady Records. Berikut potongan lirik lagunya “tansah eling omongmu naliko kowe pamit �”.

Lirik Lagu Atiku Ajur – Nella Kharisma
tansah eling omongmu
naliko kowe pamit rabi
kaget atiku ngene rasane
ajur sakjrone dodoku
tok blenjanji sumpahmu
dek biyen kae ono kene
tegone kowe ngapusi aku
kowe rabi malah karo mantanmu
ajur atiku rasane remuk dodoku
krungu pamitmu ngajak pisahan aku
aku ora ngerti opo toh salahku
kowe malah milih balik karo mantanmu
aku berkorban kanggo roso tresno iki
bahkan patiku tetep tak belani
nanging nyatane kowe malah ra ngerti
gawe loro nganti ajur roso tresno iki
sak tenane aku nelongso yen kok gawe cidro
nanging aku kudu liko mergo kowe wes ra nduweni tresno
tansah eling omongmu naliko kowe pamit rabi
kaget atiku ngene rasane, ajur sakjrone dodoku
tok blenjanji sumpahmu, dek biyen kae ono kene
tegone kowe ngapusi aku, kowe rabi malah karo mantanmu
ajur atiku rasane remuk dodoku
krungu pamitmu ngajak pisahan aku
aku ora ngerti opo toh salahku
kowe malah milih balik karo mantanmu
aku berkorban kanggo roso tresno iki
bahkan patiku tetep tak belani
nanging nyatane kowe malah ra ngerti
gawe loro nganti ajur roso tresno iki
sak tenane aku nelongso yen kok gawe cidro
nanging aku kudu liko mergo kowe wes ra nduweni tresno
tansah eling omongmu naliko kowe pamit rabi
kaget atiku ngene rasane, ajur sakjrone dodoku
tok blenjanji sumpahmu, dek biyen kae ono kene
tegone kowe ngapusi aku, kowe rabi malah karo mantanmu
sak tenane aku nelongso yen kok gawe cidro
nanging aku kudu liko mergo kowe wes ra nduweni tresno
tansah eling omongmu naliko kowe pamit rabi
kaget atiku ngene rasane, ajur sakjrone dodoku
tok blenjanji sumpahmu, dek biyen kae ono kene
tegone kowe ngapusi aku, kowe rabi malah karo mantanmu
tansah eling omongmu naliko kowe pamit rabi
kaget atiku ngene rasane, ajur sakjrone dodoku
tok blenjanji sumpahmu, dek biyen kae ono kene
tegone kowe ngapusi aku, kowe rabi malah karo mantanmu
Note : liriklagu99 tidak menyediakan link download Ajur Atiku – Nella Kharisma mp3

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *